Nová kolekce značky O´la Voga právě v prodeji!

KRÁLOVNA PLESU: TRENDY SEZONY 2024

Když se setmí a noc obepíná město svým tajemným pláštěm, právě tehdy se zrodí prostor pro pohádkovou přeměnu. Každá žena může zažít tento zázrak během plesové sezóny, kde se z ní stává hvězda večeře. Ale jak se stát tou, na kterou se zaručeně obrátí všechny pohledy? Klíčem k úspěchu jsou dokonalé plesové šaty, které se o to postarají – a v roce 2024 to znamená vsadit na top barvy a materiály, které jsou aktuálně mezi žhavými trendy na přehlídkových molech a ve VIP společnosti.

 

Smaragdová zeleň

 

Tato hluboká, bohatá barva připomíná tajemné lesy a je synonymem pro luxus a královskou eleganci. Materiály, které nejlépe vynášejí tuto barvu do popředí, jsou tkaniny s leskem nebo tkaniny s jemnou texturou, jako je brokát, který dodává šatům třetí rozměr.

 

 Bílá nevinnost

Tato barva je nejen symbolem čistoty a nevinnosti, ale také jako zosobnění nekonečné vznešenosti a stylu. Bílá je nyní trendově zapracována do plesových šatů, které oslní svou jednoduchostí a zároveň luxusním vzhledem.

 

Pastelová paleta

Pastelové odstíny jsou jako první jarní květ – jemné, ale zároveň plné života. Růžová, šampaňská, levandulová - každá z nich přidává k šatům něhu a ženskost. V kombinaci s lehkými, vzdušnými materiály jako jsou pírka nebo jemná krajka, vytvářejí dojem romantického snu.

 

Ohnivá červená

Barva vášně a odvahy, která nikdy nevyjde z módy. Šaty v této barvě jsou pro ženy, které chtějí být v centru pozornosti. Luxusní materiály flitry jsou ideální k tomu, aby zvýraznily intenzitu této barvy.

 

Hluboká černá

Jako noční obloha bez hvězd, černá je vždy synonymem pro sofistikovanost a nadčasový styl. V roce 2024 se černá objevuje v kombinaci s odvážnými aplikacemi, ať už jde o kovové nitky, perly nebo krystaly, které dodávají šatům mystický rozměr.

 

Pokud jde o materiály, letos je ve znamení kombinace tradičního s novým. Designéři experimentují s různými texturami a technikami, aby vytvořily šaty, které jsou nejen vizuálně zajímavé, ale také příjemné na nošení.

 

Tyl a krajka

Tieto materiály sú stále v kurze vďaka ich schopnosti vytvárať ilúziu ľahkosti a ženskosti. V roku 2024 sa čipka objavuje v nových, moderných vzoroch, zatiaľ čo tyl je vrstvený tak, aby vytváral bohaté a dynamické siluety.

 

Satén a hedvábí 

Pro ty, kteří upřednostňují hladké a lesklé povrchy, satén a hedvábí zůstávají top volbou. Jsou ideální pro minimalistické šaty s důrazem na střih a padnutí.

V roce 2024 se tedy odvažte být odlišná, odvažte se oslnit. Vyberte si barvy, které mluví vaším hlasem, a materiály, které píší vaši jedinečnou historii. Nechte své šaty vyprávět příběh – příběh o noci plné tanců, smíchu a nezapomenutelných momentů. Protože v konečném důsledku nejsou šaty jen kusem látky, ale plátnem, na kterém každá žena může malovat svůj vlastní oslňující příběh.

Nezapomeňte nás sledovat na Instagramu @enemiq.store pro další tipy a novinky!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz