Nová kolekce značky O´la Voga právě v prodeji!

VÁNOČNÍ DRESS CODE

Ještě 3 týdny a jsou zde Vánoce! Znáte však základní Dress Code? Pokud potřebujete k Vánocům inspiraci, možná Vám pomůže podívat se na sváteční trendy jinde. Například ve Vánoční výzdobě. Nápady na styling vždy hledejte v ozdobách a interiérových trendech. Základem jsou tři barvy – červená, zelená a bílá. Kromě toho jsou vánoce plné zlaté a stříbrné. Kombinujte tedy, jak Vám srdce žádá. Nevíte jak? My vám pomůžeme. Zde je přehled 5 základních vánočních módních trendů...

 

LUXUSNÍ VÁNOČNÍ VEČÍREK

Pokud je téma slavnostní večeře, odvažte se. Vyberte si něco, co by se hodilo na koktejlový nebo poloformální dress code, ale se svátečním nádechem. Třpytky jsou zde klíčem k vytvoření nálady. A pokud si netroufáte na extrémně třpytivé šaty, k luxusním společenským šatům přidejte množství třpytivých doplňků a můžete slavit.

 

VÁNOCE NA CHATĚ S RODINOU

Pokud se chystáte strávit Vánoce v zasněženém lese a budete je trávit převážně ve společnosti rodiny, dětí nebo přátel, sáhněte po teplých, a stylových svetrech. Mezi našimi novinkami naleznete delší i kratší svetry, různé vzory a střihy, které Vás nejen zahřejí, ale dodají ten správný pocit vánoční nálady.

ČERVENÁ RODINNÁ TRADICE

Červená - barva Vánoc na kterou nesmíme zapomenout. Volte ji v hojnosti, protože dodá Vašemu outfitu ten správný sváteční nádech. Tato barva je zde klíčem k vytvoření vánoční nálady, navíc, kdo by v prosinci odolal červené, zelené nebo bílé barvě?

VÁNOCE NA SNĚHU - BÍLÉ VÁNOCE 

Mezi hlavně Vánoční barvy patří jednodoznačně bílá. Tato barva není nadarmo známá jako „sváteční barva“ a zkombinovat ji můžete s perlami, jemnými šperky a jinými „svátečními“ prvky. Pokud si to nechcete komplikovat sáhněte po šatech se zakomponovanými detaily. Máme pro Vás bílé kousky pro jakýkoli typ vánoční párty.

V TEPLU, ALE STYLOVĚ

Vlna a jiné (hrubé) pleteniny jsou jako stvořené pro prosincové počasí – čím hrubší, tím lépe. Ať už jde o slavnostnější nebo komornější náladu, úpletové šaty jsou tím správným řešením. Jsou mimořádně příjemné na nošení a věřte nám, žena v rozkošných a sexy úpletových šatech se na Vánoce nedá přehlédnout.

Vybrali jste si? Tak neváhejte a kombinujte. Kromě toho máme na stránce velké množství zimních novinek, které Vás o svátcích oblečou do komfortu a stylu. Přejeme stylové svátky! Váš Enemiq :)

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz