Nová kolekce značky O´la Voga právě v prodeji!

NÁVOD: DOKONALÝ PODZIMNÍ OUTFIT

"Listí padá, ale moje módní hra je v plném proudu!" Souhlasíte? Pak se připravte s našimi tipy na dokonalý podzimní outfit, který zvýrazní vaše přednosti a skryje nedostatky.

V každodenním životě se často setkáváme s výzvou, jak se oblékat tak, abychom vynikli svými silnými stránkami a zároveň zakryli ty méně dokonalé. A právě na to je zde tato sekce. Ať už máme jakoukoli postavu, vždy je zde styl, který nám lichotí nejvíce. A není třeba investovat tisíce korun do nákupu nového šatníku, abychom dosáhli požadovaného výsledku. Vždy je to o správném výběru a kombinaci jednotlivých kousků oblečení.
 
I během podzimu se chcete cítit pohodlně, ale zároveň vypadat skvěle. Jak se tedy obléct, abyste zakryli nedostatky postavy? Pusťme se do toho!
 
 
ŠIRŠÍ BOKY
 
Máte-li pocit, že máte širší boky, zkuste zvolit tmavší odstíny kalhot a světlejší odstíny na vrch. Je to jako malování obrazu, kde tmavé tóny vytvářejí hloubku a světlé vynikají. Tímto způsobem vytváříte dojem užších boků.
 
 
 
ŠIRŠÍ RAMENA
 
Pokud se vám zdá, že máte širší ramena, sáhněte naopak po tmavších svetrech nebo halenkách, které vršek těla opticky zúží. Pomoci mohou i A-čkové sukně, šaty, případně zajímavé aplikace ve spodní části outfitu, které odpoutají pozornost od širokých ramen.
 
 
 
NÍZKA POSTAVA
 
Ty z vás, které se cítíte, že jste moc nevyrostly, opticky prodloužíte postavu volbou monochromatického outfitu a nezapomeňte na lodičky případně kozačky na podpatcích. Své udělá také volba tělové barvy bot, nohy se opticky prodlouží.
 
 
 
 NE VELMI PLOCHÉ BRUŠKO
 
Pokud se vám zdá, že máte větší bříško, zkuste sáhnout po volnějším svetru nebo vestičce, která dokonale zakryje každou nedokonalost postavy. V tomto případě volíme delší verze, které neupozorňují na bříško. Tento tip vytvoří iluzi delšího těla a zároveň problémové partie perfektně zakryje.
 
 
 
 
 
TEN SPRÁVNÝ KABÁT
 
Jelikož je to návod na podzimní outfit, nezapomeňte na kabát. Jak jej vybrat, aby lichotil vaší postavě? Máte-li vysokou postavu, můžete sáhnout po dlouhém kabátě, který vám dodá eleganci. Pokud jste naopak nižší postavy, zkuste sáhnout po kabátě, který končí těsně nad koleny. Tímto způsobem opticky "prodloužíte" své nohy.
 
 
 
Podzim je skvělou příležitostí experimentovat s oblečením a najít vlastní styl. A pamatujte, nikdo není dokonalý. Každý má nějakou tu malou chybičku. Je jen na nás, jak se s ní vypořádáme a jak ji ukážeme světu. Buďte sebevědomé, milujte své tělo a noste oblečení s pýchou. To je ten nejlepší recept pro dokonalý outfit! Nezapomeňte nás sledovat na Instagramu @enemiq.store pro další tipy a novinky!
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz