Nová kolekce značky O´la Voga právě v prodeji!

CIPO & BAXX - INSTANTNÍ ORIGINALITA NA POČKÁNÍ

Kvalita, Styl a Originalita. To jsou tři základní slova, kterými lze ve zkratce popsat značku CIPO & BAXX. V současnosti, kdy je na trhu s oblečením neuvěřitelně vysoká konkurence, si tato značka vybudovala své místo prostřednictvím uvedení produktů, jejichž vizuál a kvalitu nelze srovnávat s žádnými jinými designérskými počiny. Od svého vzniku v roce 1996 si svým smyslem pro detail a extravaganci získala širokou klientelu a zařadila se tak mezi vedoucí značky v oblasti, kterou lze pojmenovat jako „One of a Kind Fashion“.

 

Oblečení od CIPO & BAXX Vám pomůže vyniknout v davu bez jakékoli větší námahy. Produkty jsou totiž nejen unikátní, ale jejich kopii nenajdete opravdu nikde ve světě. Výrazná kombinace tmavých a světlých tónů, brilantní textura, široká barevná škála džínoviny a vintage vzhled jsou v každém kousku zkombinovány tak, abyste prostřednictvím oblečení vyjádřili svoji vlastní jedinečnou osobnost. Ať už potřebujete oblečení pro každodenní použití, sport, do práce, na párty, rockfest nebo speciální události – CIPO & BAXX Vás oblékne všude kam je třeba. Vybrat si můžete z široké barevné nabídky, která zahrnuje pánské bundy, trička, kalhoty a jeansy, kraťasy, mikiny, teplákové soupravy nebo různé doplňky jako jsou opasky či spodní prádlo. V rámci ženského sortimentu si kromě toho můžete vybrat z nabídky šatů, bund, overalů, naleznete u nás sukně, stylové topy, teplákové soupravy, plavky nebo kimona.

 

Nemalý důraz při výrobě těchto originálních kousků je kladen na kvalitu použitých materiálů a zakomponování velké škály barev. K výrobě svého oblečení totiž značka používá nejmodernější technologie, které v rámci produktů zajistí vysokou úroveň pohodlí a jedinečné vlastnosti. Právě prostřednictvím tohoto přístupu sehrály CIPO & BAXX důležitou roli při zvyšování prestiže mužů na celém světě. V této módní ideologii však nezaostávají ani produkty určené pro ženy, které se mohou pochlubit nejen výraznou elegancí, stavějící do popředí barevné kombinace, ale také stylovou jednoduchostí zvýrazněnou prostřednictvím vysoce kvalitních materiálů a originálních střihů. Tímto se oblečení CIPO & BAXX stává tou správnou volbou pro vybudování originálního individuálního stylu, v jehož rámci se budete cítit nejen sebevědomě, ale hlavně jedinečně.

 

Pokud jste se rozhodli vytvořit svůj osobní a bezkonkurenční styl oblékání, jste na správném místě. Při nákupu oblečení značky CIPO & BAXX je však velmi důležité ujistit se, že je kupujete od autorizovaných značek, které zaručují originalitu a tím pádem i výše zmiňovanou kvalitu. E-shop značky Enemiq je autorizovaným prodejcem pro Českou republiku, který Vám přináší aktuální a nejnovější trendy pro muže i ženy a to vše v rámci své hlavní myšlenky, kterou je „Móda – jako vyjádření osobnosti“. Neváhejte tedy a vytvořte si svůj originální styl ještě dnes na www.enemiq.cz

Pro aktuální novinky sledujte náš Instagram @enemiq_store, nebo Facebook https://www.facebook.com/cipobaxxshop

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz