Nová kolekce značky O´la Voga právě v prodeji!

JAK VYTVOŘIT IDEÁLNÍ BUSINESS OUTFIT PRO ÚSPĚCH?

Vždy se oblečte tak, jako byste se chystali setkat s někým důležitým." - Coco Chanel

Vytvořit stylový a zároveň profesionální dress code na pracovišti může být výzvou, zvláště pro ženy, které chtějí sloučit eleganci s praktičností. Ve světě, kde první dojem může ovlivnit průběh kariéry, je důležité vybrat oblečení, které nepřekřičí vaše schopnosti, ale zároveň podtrhne vaši osobnost. Dnes Vám v našem blogu představíme tři styly, od ENEMIQU, které lze efektivně využít k dosažení tohoto cíle.

HISTORIE BUSINESS OBLEČENÍ

Business oblečenie má bohatú históriu. V minulosti bolo oblečenie symbolom spoločenského postavenia a bohatstva. Muži nosili obleky z drahých materiálov, ako je vlna a hodváb, zatiaľ čo ženy nosili dlhé šaty, kostýmy a klobúky. V priebehu 20. storočia sa business oblečenie stalo dostupnejším pre ľudí z rôznych spoločenských vrstiev. Stále je však dôležitou súčasťou profesionálneho imidžu.

V pracovním prostředí je důležité, aby se ženy prezentovaly profesionálně a sebevědomě. Správný business outfit jim v tom může výrazně pomoci. Dodá jim šmrnc, působí elegantně a může jim pomoci udělat skvělý dojem na kolegy, klienty a nadřízené. Business outfit je důležitou součástí vaší profesionální image. Dodržováním těchto tipů a jejich inspirací můžete vytvořit oblečení, které vám dodá sebevědomí a pomůže vám dosáhnout úspěchu.

KLASICKÝ KORPORÁTNÍ STYL

Klasický korporátní styl je ideální pro tradiční pracovní prostředí, jako jsou banky, právnické kanceláře nebo korporátní centrály. Základ tvoří stylový kostým, pouzdrové šaty nebo sada s kalhotami či sukní. Tento outfit nejenže zvyšuje sebevědomí, ale signalizuje také profesionalitu a ostražitost. Abychom tento styl obohatili o ženskost a jemnost, je klíčové zaměřit se na detaily a barvy. Namísto standardních černých nebo tmavomodrých oděvů můžete sáhnout po méně tradičních, ale stále elegantních barvách jako jsou pastelové barvy, magenta nebo dokonce královská modrá.

🔗DÁMSKÉ ŠATY KOUPÍS ZDE

SMART CASUAL

Smart casual je styl, který umožňuje více flexibility. Je vhodný pro méně formální, ale stále profesionální prostředí, jako jsou kreativní agentury nebo technologické start-upy. Základem může být kombinace elegantních kalhot nebo sukně s krajkovou, případně šifonovou blůzkou nebo jednoduchým, ale stylovým rolákem. Je to styl, kde je dovoleno improvizovat – můžete si zahrát s barvami, vzory a texturami, ale základní koncepce by měla zůstat koherentní a příjemná pro oko, v tomto případě vaše kolegy a klienty. Pro dosažení ženskosti preferujeme jemné pastelové barvy v kombinaci se zemitými odstíny. Outfit může být doplněn o stylové doplňky, jako jsou nápadité kabelky nebo originální hodinky, které mu dodají osobitý charakter. Celkový profesionální dojem můžeme umocnit sakem nebo blejzrem.

🔗DÁMSKÉ KOMPLETY KOUPÍS ZDE

MODERNÍ FORMALITA

Modřená formalita je pro ženy, které chtějí na pracovišti vyniknout svou originálností a zároveň zachovat vysoký stupeň profesionalismu. Hlavním prvkem mohou být například strukturované šaty výrazné barvy nebo vzoru, které jsou dostatečně formální, ale zároveň poutají pozornost. Zařadit můžeme i různé atypické sukně nebo overaly a ty najdete u nás na ENEMIQ.CZ opravdu požehnaně. Stačí si jen vybrat. Od andělsky působících overalů MAORICK, přes něžné a sofistikované overaly SETTE až po éterické NAIAS. Overaly jsou opravdu dokonalým kouskem oblečení, které Vám dokáže nádherně prodloužit a zeštíhlit postavu a zároveň zachovat potřebnou míru stylu a odbornosti na pracovišti. Outfit můžete kombinovat s neobvyklými doplňky nebo moderními kousky šperků, abyste dodali outfitu osobitý nádech.

🔗DÁMSKÉ OVĚRALY KOUPÍS ZDE

Výběr správného stylu oblékání by měl odrážet nejen firemní kulturu a požadavky na oděv, ale také vaši osobní identitu a profesionální roli. Elegantní a profesionální dress code není jen o oblečení, je to způsob, jak komunikujete se světem kolem sebe. Při výběru je důležité zvážit různé faktory, jako je příležitost, vaše firemní kultura a váš osobní styl. Nebojte se experimentovat s různými outfity, dokud nenajdete ten, ve kterém se cítíte sebevědomě a pohodlně. Nezapomeň, že v ENEMIQU Ti vždy poradíme a pomůžeme. Kromě toho nás můžeš sledovat na Instagramu @enemiq.store, kde najdeš každý den fresh tipy na aktuální sezónu spolu s novinkami a skvělými slevami. U nás máš vždy dopravu ZDARMA a zajistíme Ti extrémně rychlé doručení. Vybírej a kombinuj!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz